Acasă UTILITARE Municipiul Constanța: Se oprește apa în zona Piața Amzacea

Municipiul Constanța: Se oprește apa în zona Piața Amzacea

1879
0

Pentru executarea unor lucrări de sectorizare la rețeaua de distribuție apă potabilă din municipiul Constanța, investiții realizate prin Programul Operațional Infrastructură Mare, RAJA S. A. va sista furnizarea apei potabile joi – 07 decembrie 2023, în intervalul orar 08.00 -18.00, informează Biroul de comunicare.

          Astfel, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Dezrobirii (nr. impare) – Amzacea – I.L. Caragiale (nr. pare) – Bravilor – Eliberării – Dezrobirii (nr. impare), precum și cei arondați punctului termic 165.

           Investiția face parte din Contractele de lucrări CL1, CL2 și CL3: ” Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța, în valoare totală de aproximativ 85 milioane lei.

           Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului, vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, sfătuim utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.  Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.